Image of the day

My Account

New to Astromart?

Register an account...

Need Help?

If you have any questions or experiencing an issue please report to support@astromart.com

Not seeing pictures in classifieds ads

Started by Mikelly, 04/15/2017 07:02AM
Posted 04/15/2017 07:02AM Opening Post
Posted 04/15/2017 07:07AM #1
4/15 10 a.m. EDT. mine look fine Tom

29-inch Dob in a dome
36-inch upgrade soon
LUNT 80/80 solar scope
FLI 6803 cam
APM 100mm APO Binos
JMI RB-16 Night Vision Binos
Zeiss 20x60 IS binos
Posted 04/15/2017 12:00PM #3
Michael David said:

Is it just me?


It may or may not be just you....

1. Are you using Internet Explorer?

2. If yes are you seeing a "display only secure content?" prompt when viewing an ad?

3. If the answer is yes then follow the instructions at the link below

It is unclear whether it was a result of a change at AM or something with an upgrade to IE but a number of folks were seeing the described issue and following the process at the link cured it for all that I am aware of including myself.

https://support.skyslope.com/hc/en-us/articles/212365247-How-To-Remove-Internet-Explorer-Show-All-Content-Messages

20" MidnighTelescopes f/5
8" f/16 Muffoletto Achro
Meade 6" AR6 f/8.0 Achro
Celestron C11
Parallax PI250 10" F/5 Newt
Vixen FL102S,NA140SS,R200SS
80mm Stellarvue Nighthawk with WO APOupgrade lens, 90mm f/16.67 Parallax Achro
LXD75/LX200, Mini-tower, GP-DX, CG5 ASGT, LXD650, GM-8, G11, GM-100, GM-150EX, GM-200 and a Gemini G40
4" portable AP convertable 44" or 70" pier
Stellarvue M7 Alt-Az, TSL7 Pier/Tripod
12.5" f/5 MidnighTelescopes DOB Swayze optics
Statham GA
Posted 04/26/2017 05:18PM #4
Michael David said:

Is it just me?


No, been going on for a couple of weeks for me. I'm using Google Chrome. It only works on iPhone.