Image of the day

From the
ATWB Customer Gallery

North American & Pelican Nebulae

My Account

New to Astromart?

Register an account...

Need Help?

Submitting articles

Started by Gork, 10/16/2021 07:40AM
Posted 10/16/2021 07:40AM Opening Post
I am retired from Steward Observatory Mirror Lab and have written a few articles regarding how we fabricated 8.4 meter mirrors.  The articles are in their own files and I can't figure out how to submit them for review.  They contain both text and pictures.
Posted 10/17/2021 12:58AM | Edited 10/17/2021 01:00AM #1
Patrick, do you realize you posted this at least a dozen times in the span of about 2 minutes?

20" MidnighTelescopes f/5
8" f/16 Muffoletto Achro
Meade 6" AR6 f/8.0 Achro
Celestron C11
Parallax PI250 10" F/5 Newt
Vixen FL102S,NA140SS,R200SS
80mm Stellarvue Nighthawk with WO APOupgrade lens, 90mm f/16.67 Parallax Achro
LXD75/LX200, Mini-tower, GP-DX, CG5 ASGT, LXD650, GM-8, G11, GM-100, GM-150EX, GM-200 and a Gemini G40
4" portable AP convertable 44" or 70" pier
Stellarvue M7 Alt-Az, TSL7 Pier/Tripod
12.5" f/5 MidnighTelescopes DOB Swayze optics
Monroe GA
Posted 10/17/2021 01:48AM #2
Originally Posted by Greg Shaffer
Patrick, do you realize you posted this at least a dozen times in the span of about 2 minutes?
To answer your question;  no, I didn't realize it or I would not have done it.  But thanks for bringing it to my attention.  Good to know that my morse code finger is still working well!
Posted 10/17/2021 05:05PM #3
Originally Posted by Patrick Stevenson

To answer your question;  no, I didn't realize it or I would not have done it.  But thanks for bringing it to my attention.  Good to know that my morse code finger is still working well!

LOL

Seems like a fairly consistent issue where the screen does not update when saving a post, I suspect it is browser related as not everyone has the issue. I currently use MS Edge and it doesnt happen with it. When you save a post it would probably be a good idea to refresh your screen as you will likely find that it was already saved and resubmitting it just creates multiple copies. I have seen it with another browser in the past myself....though I dont recall which one.

I have not submitted any articles so I cant offer any advice in that regard.......

20" MidnighTelescopes f/5
8" f/16 Muffoletto Achro
Meade 6" AR6 f/8.0 Achro
Celestron C11
Parallax PI250 10" F/5 Newt
Vixen FL102S,NA140SS,R200SS
80mm Stellarvue Nighthawk with WO APOupgrade lens, 90mm f/16.67 Parallax Achro
LXD75/LX200, Mini-tower, GP-DX, CG5 ASGT, LXD650, GM-8, G11, GM-100, GM-150EX, GM-200 and a Gemini G40
4" portable AP convertable 44" or 70" pier
Stellarvue M7 Alt-Az, TSL7 Pier/Tripod
12.5" f/5 MidnighTelescopes DOB Swayze optics
Monroe GA
Posted 10/17/2021 06:50PM #4
Originally Posted by Greg Shaffer


LOL

Seems like a fairly consistent issue where the screen does not update when saving a post, I suspect it is browser related as not everyone has the issue. I currently use MS Edge and it doesnt happen with it. When you save a post it would probably be a good idea to refresh your screen as you will likely find that it was already saved and resubmitting it just creates multiple copies. I have seen it with another browser in the past myself....though I dont recall which one.

I have not submitted any articles so I cant offer any advice in that regard.......
Thanks a bunch.  I wasn't trying to be sarcastic.  I really DO appreciate telling me.
Pat
Posted 10/17/2021 09:12PM #5
No worries.....the morse code thing made me chuckle smile

20" MidnighTelescopes f/5
8" f/16 Muffoletto Achro
Meade 6" AR6 f/8.0 Achro
Celestron C11
Parallax PI250 10" F/5 Newt
Vixen FL102S,NA140SS,R200SS
80mm Stellarvue Nighthawk with WO APOupgrade lens, 90mm f/16.67 Parallax Achro
LXD75/LX200, Mini-tower, GP-DX, CG5 ASGT, LXD650, GM-8, G11, GM-100, GM-150EX, GM-200 and a Gemini G40
4" portable AP convertable 44" or 70" pier
Stellarvue M7 Alt-Az, TSL7 Pier/Tripod
12.5" f/5 MidnighTelescopes DOB Swayze optics
Monroe GA