Image of the day

From the
ATWB Customer Gallery

A Quick M83

My Account

New to Astromart?

Register an account...

Need Help?

Unable to respond to ad

Started by allen456, 08/06/2018 12:50PM
Posted 08/06/2018 12:50PM | Edited 08/06/2018 12:50PM Opening Post
I have tried to respond to ad #433667 but cannot.  It goes straight to saying that my response has been sent, without giving me a chance to write anything.  I've checked other ads and it isn't happening with them.
Posted 08/06/2018 05:42PM | Edited 08/06/2018 08:43PM #1
Originally Posted by Allen Force
I have tried to respond to ad #433667 but cannot.  It goes straight to saying that my response has been sent, without giving me a chance to write anything.  I've checked other ads and it isn't happening with them.

Working properly here on the referenced ad.....when I click on "Respond to Ad" the circled area in the screen shot below pops up..... Win7 desktop using IE11, Chrome or Pale Moon.

Attached Image:

Greg Shaffer's attachment for post 158126

20" MidnighTelescopes f/5
8" f/16 Muffoletto Achro
Meade 6" AR6 f/8.0 Achro
Celestron C11
Parallax PI250 10" F/5 Newt
Vixen FL102S,NA140SS,R200SS
80mm Stellarvue Nighthawk with WO APOupgrade lens, 90mm f/16.67 Parallax Achro
LXD75/LX200, Mini-tower, GP-DX, CG5 ASGT, LXD650, GM-8, G11, GM-100, GM-150EX, GM-200 and a Gemini G40
4" portable AP convertable 44" or 70" pier
Stellarvue M7 Alt-Az, TSL7 Pier/Tripod
12.5" f/5 MidnighTelescopes DOB Swayze optics
Statham GA
Posted 08/06/2018 09:08PM #2
Yeah, that's what I get when I click on a response button for any other ad but this one.  Just checked it again and I'm still getting the same thing.  Weird, really weird.