Image of the day

From the
ATWB Customer Gallery

NGC2264 - Fox Fur Nebula

My Account

New to Astromart?

Register an account...

Need Help?

Website dying?

Started by Maple Bacon, 02/24/2019 10:19PM
Posted 02/24/2019 10:19PM Opening Post
Decided to drop the $15 to join and then the website promptly decided to run horribly, that is when the pages actually load? Is this a temporary thing that will be dealt with or did I just burn $15 for naught but regret?
Posted 02/26/2019 10:03AM #1
Originally Posted by Daniel Cygrymus
Decided to drop the $15 to join and then the website promptly decided to run horribly, that is when the pages actually load? Is this a temporary thing that will be dealt with or did I just burn $15 for naught but regret?

Working ok here.....what browser are you using?

20" MidnighTelescopes f/5
8" f/16 Muffoletto Achro
Meade 6" AR6 f/8.0 Achro
Celestron C11
Parallax PI250 10" F/5 Newt
Vixen FL102S,NA140SS,R200SS
80mm Stellarvue Nighthawk with WO APOupgrade lens, 90mm f/16.67 Parallax Achro
LXD75/LX200, Mini-tower, GP-DX, CG5 ASGT, LXD650, GM-8, G11, GM-100, GM-150EX, GM-200 and a Gemini G40
4" portable AP convertable 44" or 70" pier
Stellarvue M7 Alt-Az, TSL7 Pier/Tripod
12.5" f/5 MidnighTelescopes DOB Swayze optics
Statham GA
Posted 02/26/2019 03:27PM #2
Originally Posted by Greg Shaffer


Working ok here.....what browser are you using?
It is working a lot better now, though still a little slow. Chrome on Windows 10. Prior to making the thread it was either taking a looooooong time to load pages or the website was throwing errors when unable to load at all. Seemed like the site was being DDOSed or something.